Підбито підсумки конкурсів, які пройшли в Харківському національному університеті внутрішніх справ під час Тижня української мови та культури проведеного кафедрою українознавства факультету № 2.

Переможцями XVIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед курсантів стали: курсант ІІ курсу факультету № 1 Віталій Найда, який посів І місце, ІІ місце поділили між собою курсант ІІ курсу факультету № 1 Дар’я Одинцова-Ігонтова та курсант І курсу факультету № 3 Дарина Шутко, ІІІ місце зайняла курсант 1 курсу факультету № 2 Олена Козаченко.

Серед студентів, які навчаються на факультеті № 6, переможцями стали студентки-першокурсниці. Це – Катерина Грудініна, яка посіла І місце, Влада Сладкомедова – ІІ місце й ІІІ місце зайняла Альона Субочева.

За результатами VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка переможцями серед курсантів стали: курсант І курсу факультету № 1 Марія Герман, яка зайняла І місце, ІІ місце посіла курсант І курсу факультету № 1 Аліна Самусь і на ІІІ місці – курсант І курсу факультету № 2 Вадим Досаєв.

Серед студентів факультету № 6, переможці знову дівчата І курсу: Анастасія Шевченко на І місці, на ІІ місці – Вікторія Кікінькова й на ІІІ місці – Аліна Самохвалова.

Вітаємо переможців з успішним подоланням першого етапу конкурсів та бажаємо удачі в обласному етапі, який відбудеться у грудні цього року.

 

ВЗГ ХНУВС