Курсанти групи Ф1-16-103 Харківського національного університету внутрішніх справ разом з куратором – професором кафедри теорії та історії держави і права Юлією Загуменною  у рамках проведення виховної роботи відвідали науково-освітній захід «Ніч науки 2017».

 «Ніч науки» проходить у Харкові з 2013 року. Її головна мета – інтерактивна демонстрація останніх наукових досягнень і новітніх технологій міста Харкова. У 2014 році «Ніч науки» отримала нагороду в категорії «Кращий освітній проект» у конкурсі на кращі проекти транскордонного співробітництва Східної Європи, які реалізовані протягом 2013 року.

Організатор заходу – Департамент міжнародного співробітництва Харківської міської ради за підтримки проектів «Енергоефективні реформи в Україні» та «Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО» Німецької федеральної компанії «GIZ».

Цього ж дня Юлія Загуменна разом з курсантами обговорили питання щодо організації та проведення спільних наукових, освітніх і виховних заходів та дозвілля.

ВЗГ ХНУВС