Міжнародний жіночий правозахисний центр «Ла Страда-Україна» спільно з Українським науково-методичним центром практичної психології та соціальної роботи провели для тренерів дводенний тренінг «Соціальна профілактика торгівлі людьми: організація діяльності та методи роботи». У його роботі взяла участь старший викладач кафедри іноземних мов Харківського національного університету внутрішніх справ – консультант проектів навчально-тренувального центру боротьби з кіберзлочинністю та моніторингу кіберпростору (на громадських засадах) університету Ганна Оганезова, яка пройшла конкурсний відбір для участі у тренінгу.

Тренінг був проведений у рамках Програми з протидії торгівлі людьми у Східній Європі за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії спільно з українським представництвом Міжнародної організації з міграції.

Учасники тренінгу, які приїхали з усіх куточків України, це не тільки активні та соціально свідомі люди – освітяни, а також люди, які працюють на теренах України, забезпечуючи безпеку та захист українців. Під час тренінгу вони обговорювали основні види комерційної експлуатації людей, ділилися досвідом та думками щодо цієї проблеми.

Отримані під час проведення тренінгу знання та навички будуть використані його учасниками для проведення профілактичної роботи.

 

ВЗГ ХНУВС