У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди випуску студентів. Це – 59 бакалаврів-правознавців денної форми навчання та 19 заочної. 13 випускників отримали дипломи з відзнакою. Серед них учасники та призери різних наукових та науково-практичних заходів, творчих конкурсів та спортивних змагань.

З визначальною подією – отриманням дипломів – випускників привітали заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Іван Боршош та Отець Андрій (Храм Новомучеників та Слобожанських Сповідників). Звертаючись до випускників, директор філії доктор юридичних наук, професор Сергій Лукаш побажав їм, щоб обрана професія стала улюбленою справою, дозволила відчути свою затребуваність, значимість, дала можливість гідно реалізувати свої здібності й таланти.

Багато теплих слів почули на свою адресу випускники від гостей свята.  Іван Боршош привітав випускників, їх батьків, науково-педагогічний склад філії та побажав усім творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення всіх мрій і життєвих планів. Він зазначив: «Сьогодні для вас дуже визначний день, ви пройшли важливий етап свого молодого життя. Попереду – працевлаштування. Нам потрібна енергійна, освічена, талановита та творча молодь, здатна сприйняти найкращі традиції минулого та своєю працею досягти нових висот у справі захисту Закону та Державності».

Також на святі прозвучали напутні слова від батьків, викладачів та зворушливі зізнання любові до рідної альма-матер від  випускників.

Після вручення дипломів та грамот відбувся святковий концерт за участю творчих колективів Сумської філії.

 

Сумська філія ХНУВС