Доцент кафедри криміналістики та судової експертології факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Лариса Купріянова взяла участь у роботі науково-практичної конференції з міжнародною участю «Нові судово-медичні підходи до вирішення проблем механічної травми», що пройшла у м. Одеса. Представник університету виступила із доповіддю щодо судово-медичної діагностики кримінальних абортів, провела порівняльний аналіз вивчення проблеми в Україні, Польщі, Німеччині, Африці та інших країнах, розробила і запропонувала алгоритм діагностики  станів, що розвиваються у жінок після проведення кримінального аборту у різний спосіб.

Під час заходу доцент кафедри виступила й у якості перекладача виступів судово-медичних експертів з Кракова (Польща). За сприяння у підготовці конференції Лариса Купріянова була нагороджена Подякою Одеського національного медичного університету.

Представник університету також взяла участь у науково-практичній конференції «Теоретичний аналіз і наукові дослідження юридичної науки: проблеми та перспективи», що пройшла на базі Класичного приватного університету м. Запоріжжя та отримала відповідний сертифікат.

ВЗГ ХНУВС