У Харківському національному університеті внутрішніх справ проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2014/2015 навчальному році серед курсантів та студентів університету. Захід відкрив перший проректор університету полковник міліції Олександр Головко, який підкреслив, що участь у таких заходах дозволяє продемонструвати не тільки знання, отримані під час навчання, але й загальну ерудицію та вміння вирішувати творчі завдання.

Олімпіада проводилась за такими напрямами підготовки:

«Правознавство» – голова журі начальник кафедри трудового та господарського права підполковник міліції Костянтин Юрійович Мельник;

«Психологія» – голова журі начальник кафедри психології та педагогіки факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей полковник міліції Олена Іванівна Федоренко;

«Інформаційна безпека» – голова журі завідувач кафедри інформаційних технологій та захисту інформації Володимир Михайлович Струков.

Кількість учасників склала 99 осіб, з них «Правознавство» – 59 осіб; «Психологія» – 32 особи; «Інформаційна безпека» – 8 осіб.

II етап Всеукраїнської студентської олімпіади буде проведений у квітні–травні поточного року серед переможців І етапу у вищих навчальних закладах ІІІ–ІV рівнів акредитації, які Міністерством освіти і науки України будуть визначені як базові вищі навчальні заклади для проведення ІІ етапу олімпіади.

 

ВЗГ ХНУВС