9 травня в Україні відзначають День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. На Меморіалі Слави у Лісопарку відбулося покладання квітів. У заході взяли участь керівники органів державної влади та місцевого самоврядування Харкова та області, депутати, представники політичних та громадських організацій, правоохоронних органів, ветерани, учасники АТО, мешканці Харкова та області, гості.

Серед тих, хто поклав квіти до підніжжя Матері–Батьківщині, були і представники Харківського національного університету внутрішніх справ на чолі з першим проректором навчального закладу підполковником поліції Дмитром Швецем. Проректори, начальники факультетів університету, працівники, курсанти, студенти навчального закладу разом з усіма присутніми вшанували пам'ять героїв-визволителів хвилиною мовчання.

Урочистим маршем пройшли парадні розрахунки підрозділів Харківського гарнізону, серед них і представники навчального закладу – прапороносна група, карабінери, підрозділ курсантів, а також ансамбль барабанщиць.

ВЗГ ХНУВС