Під час засідання Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ ректор Валерій Сокуренко поздоровив та вручив нагороди представникам університету, які відзначились у службовій та науковій діяльності.  

Слухач магістратури факультету № 6Світлана Ткачова була відзначена Дипломом за результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук. Її робота  «Психологічні чинники психологічної розумності у жінок різного віку» у номінації «Гендерні дослідження» посіла ІІІ місце (науковий керівник: доцент кафедри соціології та психології факультету № 6 Ірина Ламаш).

За результатами III Міжнародного студентського саміту «Перспективи збереження і розвитку демократичних тенденцій функціонування держави в умовах загострення глобалізаційних викликів», який проходив у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ, курсант факультету № 2 Владислав Петров отримав Диплом ІІІ ступеня за науковий проект «Державна політика протидії тероризму: стан та перспективи» (науковий керівник: провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи Володимир Чумак).

Подякою від Департаменту інформаційної підтримки та координації поліції «102» за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу, наполегливість, особистий внесок у розвиток та реформування Національної поліції України відзначена старший лаборант кафедри соціології та психології факультету № 6 Яна Посохова.

Вручаючи нагороди, ректор зазначив, що кожна перемога курсанта, студента чи працівника університету – це посильний внесок, який робить кожний у загальну справу підвищення престижу професії поліцейського, іміджу навчального закладу та органів внутрішніх справ в цілому. Валерій Васильович побажав усім подальших успіхів у науковому пошуку, службовій діяльності та ніколи не зупинятися на досягнутому.

ВЗГ ХНУВС