У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочисті заходи з нагоди випуску слухачів факультету № 5 (заочного навчання працівників поліції). 73 випускники майже з усіх областей України отримали дипломи бакалаврів.

На початку урочистостей усі присутні вшанували хвилиною мовчання патріотизм, мужність, вірність і героїзм тих, хто поклав своє життя за єдність та незалежність України, а також усіх правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків та поклали квіти до пам’ятника загиблим правоохоронцям.

Дипломи про віщу освіту вручили ректор, проректори навчального закладу, декан факультету № 5. Звертаючись до випускників, ректор університету генерал поліції 3 рангу Валерій Сокуренко поздоровив усіх із знаменною подією і зазначив, що процес навчання триває усе життя. Сьогодення вимагає ґрунтовних знань і вмінь, тому потрібно постійно вдосконалювати свою майстерність, підвищувати професійний рівень. «Тож, диплом бакалавра це лише перша сходинка до вершин кар’єрного зростання та професійного успіху. Колектив університету завжди радий бачити в своїх стінах випускників і готовий надати підтримку у прагненні до нових знань», – наголосив Валерій Сокуренко.

Вітання та настанови від імені науково-педагогічного складу університету передав випускникам доцент кафедри адміністративного права та процесу підполковник поліції Олександр Пабат.

Від імені випускників сержант поліції Альона Довженкова подякувала керівництву, науково-педагогічному складу університету за отримані знання, терпіння та настанови і зазначила, що випускники завжди пам’ятатимуть роки навчання в університеті, як одні з найкращих у своєму житті.

Музичне поздоровлення випускникам підготували учасники художньої самодіяльності навчального закладу. Вони виконали музичні композиції «Погони» та «Ми бажаємо Вам щастя і миру».

Після завершення урочистостей ректор університету запросив гостей, батьків і рідних випускників ознайомитися з університетом та сфотографуватися на згадку.

 

ВЗГ ХНУВС