У Сумській філії Харківського національного університету пройшов круглий стіл «Сучасні проблеми фінансового, господарського та адміністративного права і процесу», організований завідувачем кафедри юридичних дисциплін Оксаною Панасюк та доцентами цієї ж кафедри Наталією Дуравкіною та Богданом Сюркало.

Темою круглого столу стало обговорення проблемних питань фінансового, господарського та адміністративного права і процесу, а також тенденцій в законодавчій та правозастосовній діяльності в сучасних умовах; залучення студентів до вирішення існуючих проблем в галузі фінансового, господарського та адміністративного права; обмін досвідом та практика у веденні наукових дискусій.

У круглому столі взяв участь заступник директора юридичної фірми  Володимир Созонов, який виступив з доповіддю «Актуальні проблеми господарського та адміністративного процесу».

Під час роботи круглого столу також були обговоренні такі важливі питання юридичної науки, як сучасні пріоритети національної безпеки, вплив громадськості на рішення органів місцевого самоврядування, актуальні проблеми митного права та інші.

 

Сумська філія ХНУВС