В університеті відбулися змагання з пожежно-прикладного виду спорту, в яких взяли участь команди усіх факультетів навчального закладу, а також, уперше, команда іноземних студентів факультету № 6. Учасники змагань, одягнені у спеціальні костюми,  повинні були якнайшвидше розмотати два пожежні рукави та подати ними воду, а також загасити легкозаймисту рідину вогнегасниками. Час, за який було виконано вправи, фіксувався, тож переможцем стала команда, яка впоралася із завданням найшвидше.

За результатами змагань за краще виконання вправ і в командному заліку  І місце посіла команда факультету № 2, ІІ місце – команда Центру післядипломної освіти і ІІІ місце – команда факультету № 3. Усі отримали дипломи відповідних ступенів, а команда-переможниця – диплом і перехідний кубок.

Ректорат Харківського національного університету внутрішніх справ висловлює подяку керівництву Національного університету цивільного захисту України, доценту кафедри університету Антону Чернусі та заступнику начальника навчальної пожежно-рятувальної частини Роману Федоренку за допомогу в організації  та проведенні змагань.

 

ВЗГ ХНУВС