У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся інтелектуальний турнір «Брейн-ринг». У ньому взяли участь шість команд, які представляли факультети навчального закладу. Це – команда факультету № 1 «Слідство ведуть», факультету № 2 – «Ол інклюзів», факультету № 3 – «Команда Ікс», факультету № 4 – «Смішарики» та дві команди від факультету № 6 – «Кмітлива шестірка» та «Я – студент».

Відкрив інтелектуальний турнір перший проректор університету, підполковник поліції Дмитро Швець. Він зазначив, що ця гра не тільки є стимулом для засвоєння нових знань та підвищення власної ерудиції кожного учасника, але й учить діяти в команді, дослухаючись один до одного. Дмитро Швець побажав учасникам турніру натхнення, гарного настрою та перемоги.

За право називатися найкмітливішою та найінтелектуальнішою командою гравці змагалися у п’яти турах. За результатами запеклої та напруженої боротьби призові місця розподілилися таким чином: І місце – команда «Я – студент», ІІ місце – «Кмітлива шестірка» і ІІІ місце – команда «Слідство ведуть».

ВЗГ ХНУВС