Під час засідання Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося нагородження курсантів і студентів університету – переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади. Вони представили на конкурс свої роботи за напрямами (спеціальностями): «Правознавство», «Психологія» та «Кібербезпека».

За І місце Диплома І ступеня удостоєні: з правознавства – курсант 3 курсу факультету № 1 Світлана Савченко, із психології – курсант 3 курсу факультету № 3 Ірина Шевцова, з кібербезпеки – курсант 3 курсу факультету № 4 Олександр Марченко.

Дипломи ІІ ступеня отримали:  з правознавства – магістр факультету № 6 Анна Волкова, з психології – магістр факультету № 6 Маргарита Бондарь, з кібербезпеки – студент 4 курсу факультету № 6 Антон Чмирь.

Дипломами за ІІІ місце були відзначені: з правознавства – курсант 3 курсу факультету № 2 Валерія Артеменко, з психології – магістр факультету № 6 Катерина Левченко, з кібербезпеки – курсант 3 курсу факультету № 4 рядовий поліції Руслан Кабаков.

Дипломи переможцям вручив ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко. Він привітав молодь із перемогою і побажав подальших успіхів у науковій діяльності.

 

ВЗГ ХНУВС