23 лютого 2017 року Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ відсвяткувала свій  День народження. З нагоди цієї події у філії відбулася низка заходів: «Зустріч випускників», «День відкритих дверей», «День студентського самоврядування» та «Благодійний ярмарок».  

З найкращими привітаннями  та побажаннями до колективу  та  всіх присутніх звернувся директор філії Сергій Лукаш. Він зазначив,  що за 22 роки існування філії всі досягнення навчального закладу є результатом плідної і злагодженої роботи колективу. Сергій Станіславович  побажав кожному міцного здоров’я, успіхів у роботі та навчанні й нових здобутків.

Святковий концерт для присутніх підготували викладачі Комунального закладу Сумської музичної школи № 2, випускники та студенти філії. Після концерту був проведений Благодійний ярмарок, який влаштували студентська молодь та викладачі філії на підтримку студента навчального закладу, учасника бойових дій в АТО Сергія Пашкова, який був серед гостей свята.

По завершенні свята відбулася екскурсія по навчальному закладу, а для майбутніх абітурієнтів були проведені навчальне судове засідання та заняття з криміналістики.

 

Сумська філія ХНУВС