У Харківському національному університеті внутрішніх справ на безоплатній основі для працівників навчального закладу проводяться тренування з беллідансу (східні танці).

Таємничі та чарівні східні танці – не просто захоплення, це справжня стихія, яка відкриває внутрішню природу жінки, а їх цілющий вплив на організм людини, давно відомий і беззаперечний факт. Східні танці позитивно впливають на координацію рухів, вестибулярний апарат, серце, зв'язки. Їх можна включити до списку кращих методів профілактики гіпертонії та шийного остеохондрозу, що є особливо важливим для людей, які ведуть малорухливий спосіб життя, як, наприклад, «сидяча робота» за комп’ютером.

Чудодійні властивості таких занять корисні й для вирішення жіночих проблем. Загадкові, часом казкові, східні танці не лишають байдужим нікого, допомагають відчути гармонію свого тіла, бути більш упевненою в собі. Жінки, які регулярно займаються беллідансом, ніколи не відчувають необґрунтованої втоми, млявості, сонливості. Їх настрій завжди гарний і бадьорий, вони відкриті для спілкування та нових звершень.

Запрошуємо усіх бажаючих навчитись одному з найбільш жіночних та витончених танців світу! Уроки беллідансу проводить кандидат у майстри спорту Олена Сергіївна Лещенко.

Заняття проводяться у навчальному корпусі № 3 (борцівський зал) упонеділок та четвер з 12.00 до 13.00; тел. 063-94-19-444.