Ректор Академії МВС Грузії Гіві Міканадзе та його радник Давід Гелашвілі, які з робочим візитом відвідали Харківський національний університет внутрішніх справ, ознайомилися з матеріально-технічною базою університету.

Під час відвідування спортивного залу № 1 грузинські колеги переглянули демонстрацію працівниками та курсантами університету практичних вправ, направлених на вирішення екстремальних ситуацій під час службових дій, рух і перешикування малих бойових груп, бойові шикування при групових порушеннях публічної безпеки, спеціальні та інші вправи рухово-координаційної спрямованості при обеззброєнні тощо. Гості відвідали заняття курсантів з вогневої, фізичної, тактико-спеціальної підготовки тощо.  

Побували колеги із Грузії і на заняттях, які проводилися на навчально-тренувальних полігонах – криміналістичному та райвідділі поліції. Представники делегації відвідали спеціалізовані аудиторії – гендерний центр, залу судових засідань, зелену кімнату для надання психологічної допомоги, лекційну залу № 1 – аудиторію-амфітеатр, ознайомилися з історією університету та правоохоронних органів Харківщини, оглянули фотовиставку «Добробати».

Гіві Міканадзе та його радник Давід Гелашвілі також відвідали юридичну клініку, в якій працюють курсанти, студенти та працівники університету, оглянули стадіон тощо. Знайомство з університетом завершилося участю представників Академії МВС Грузії у спільному засіданні ректорату. Гіві Міканадзе поділився з присутніми враженнями, отриманими під час знайомства з університетом, розповів про Академію МВС Грузії, яку він очолює, та взяв участь в обговоренні напрямів майбутньої взаємодії вищих навчальних закладів України та Грузії в освітній та науковій діяльності.

Наприкінці зустрічі було підписано Меморандум про співробітництво.

ВЗГ ХНУВС