Науковий співробітник науково-дослідницької лабораторії з проблем протидії злочинності Харківського національного університету внутрішніх справ Олена Лещенко провела зустріч з учнями 10–11 класів гімназії № 46 ім. М. В. Ломоносова та ЗОШ I–III ступенів № 151 Слобідського району м. Харків з питань вступу та навчання в університеті.

Юнаки та дівчата отримали багато цікавої та корисної інформації про специфіку навчального закладу, його структуру, особливості дозвілля курсантів та студентів, перспективи працевлаштування випускників.

Олена Лещенко відповіла на поставлені запитання щодо основних напрямів діяльності університету, рейтингу спеціальностей, правил вступу до навчального закладу у 2017 році і програм фахових вступних випробувань. Під час зустрічі всім бажаючим були роздані брошури та буклети.

Для більш близького знайомства з університетом учасникам зустрічі було запропоновано відвідати ХНУВС 4 березня 2017 року на День відкритих дверей та Урочистий випуск курсантів університету.

В перспективі планується подальша активна співпраця фахівців лабораторії з загальноосвітніми навчальними закладами Слобідського району міста Харкова.

ВЗГ ХНУВС