Колектив художньої самодіяльності Харківського національного університету внутрішніх справ візьме участь у масштабній святковій феєрії Вертеп-фест 2017, що буде проходити у місті Харкові 13 – 14 січня під патронатом голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної.

Під час фестивалю на різних майданчиках виступлять близько 50 аматорських та фольклорних театрів, хореографічних та музичних колективів, виконавців щедрівок і колядок з 18 областей України. Усього – понад 600 учасників. 

Дійство розпочнеться 13 січня близько опівдня з вертеп-параду: учасники фестивалю двома колонами пройдуть назустріч одна одній з майдану Свободи та майдану Конституції. З 14:00 до 18:00 13 січня та з 12:00 до 18:00 14 січня перед Харківським національним академічним театром опери і балету імені М. В. Лисенка проходитиме святковий концерт, в якому візьмуть участь дитячі та  дорослі музичні і драматичні, традиційні та сучасні колективи. Ще однією центральною локацією в перший день фестивалю стане майданчик біля пам'ятника Т. Г. Шевченку, де о 18:00 виступить творчий колектив університету.

Для харків’ян і гостей міста буде представлено Місто Майстрів з ярмарком народних виробів та майстер-класами для дітей і дорослих.

Протягом усього фестивалю на головній локації свята – сходинках ХНАТОБу ім. М. В. Лисенка – працюватиме фуд-корт, який пропонуватиме гарячі страви слобожанської кухні.

ВЗГ ХНУВС