Завідувачка кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії ХНУВС, кандидатка економічних наук, доцентка Олена Лук’янихіна взяла участь у тренінгу на тему «Комунікація з військовими та ветеран(к)ами», організатори якого виступили ГО «Вікімедіа Україна» та Національний Демократичний Інститут (НДІ) за підтримки Швеції.

Захід провела психотерапевтка, тренерка, супервізорка, незалежна експертка із роботи з командами у некомерційних організаціях, громадська активістка Ольга Семенова. Учасники розглянули такі питання: «Сприйняття ветеранів і ветеранок: розуміння їхніх потреб і досвіду», «Ефективна комунікація: навички емпатичного спілкування та врахування почуттів ветеранів і ветераном», «Посттравматичний стан: розуміння впливу досвіду служби на спілкування та підтримку ветеранів і ветераном», «Конфіденційність: дотримання етики та конфіденційності», «Ресурси та підтримка: ознайомлення з ресурсами для допомоги ветеранам і ветеранам».

Фахові поради щодо коректної комунікації із військовими та ветеранськими спільнотами викликали жваве обговорення і сприяли конструктивній дискусії.

Сумської філії ХНУВС