Слухач Автошколи для людей з інвалідністю ХНУВС, учасник бойових дій Яромир Сливка пройшов теоретичну підготовку та успішно склав іспит у територіальному сервісному центрі МВС.

У 2023 році Яромир пішов захищати Україну від російської навали. Під час виконання одного із бойових завдань у м. Білогорівка Донецької області боєць отримав важке поранення. Крім втрати нижньої кінцівки, Яромир мав серйозні переломи кісток і хребта. Медики доклали багато зусиль, щоб зберегти життя і здоров'я хлопця. Після реабілітації Яромир повернувся додому і вирішив допомагати батькам по господарству. Тож виникла необхідність придбати транспорт і навчитися ним керувати. Так він розпочав навчання в Автошколі ХНУВС.

Наразі Яромир готується до практики водіння на спеціалізованому автомобілі, де встановлено додаткове сертифіковане обладнання.

Запрошуємо усіх бажаючих пройти навчання та отримати посвідчення водія на право керування транспортним засобом категорії «В», а тим, хто має посвідчення, перенавчитися керувати автомобілем з ручним керуванням.

Надіслати заявку для проходження навчання можна електронною поштою: [email protected].

Довідки за телефоном: +38 (067) 968-08-28.

ВЗГ ХНУВС