Харківський національний університет внутрішніх справ запрошує учнів випускних класів/курсів технікумів, коледжів, училищ, ліцеїв та закладів загальної середньої освіти перевірити рівень своїх знань англійської мови та основ захисту прав людини у англомовному конкурсі «Права дитини та Твоя Школа».

Враховуючи незворотність європейського та євроатлантичного курсу України, закріплення статусу англійської мови як однієї з мов міжнародного спілкування в Україні, конкурс – це не тільки можливість проявити себе, визначивши рівень своїх знань англійської мови та у сфері права, а й можливість отримання:

- цінного подарунку від організаторів;

- безкоштовної публікації свого твору у збірнику Міжнародної студентської науково-практичної конференції іноземними мовами;

- публікації свого відеоесе англійською мовою на інформаційних ресурсах ХНУВС, що буде безпосередньою рекламою закладу загальної середньої освіти, який здійснює ефективну мовну підготовку учнів в Україні!

                                                                                                           Етапи проведення конкурсу

1. 22 – 28 квітня 2024 року: РЕЄСТРАЦІЯГугл-формі слід зазначити прізвище, ім’я учасника, підтвердити статус здобувача освіти випускного класу/курсу технікуму, коледжу, училища, ліцею або закладу загальної середньої освіти https://forms.gle/nDWVRhc7fvX6yGsK7) та

ОНЛАЙН-ТЕСТУВАННЯ (у Гугл-формі розв’язання 25 запитань множинного вибору для перевірки рівня лексико-граматичних знань та основ захисту прав людини https://forms.gle/dBe1NPL8GCsL7wVA9).

100 учасників, які отримають найбільшу кількість балів за тестування, переходять до наступного етапу Конкурсу.

2. 29 квітня – 03 травня: ПІДГОТОВКА ТА ОЦІНКА ПИСЬМОВОГО ТВОРУ англійською мовою на одну із запропонованих тем за вибором учасника.

30 учасників, які отримають найбільшу кількість балів за письмовий твір, переходять до наступного етапу Конкурсу.

3. 06 – 10 травня: ПІДГОТОВКА ТА ОЦІНКА ВІДЕОЕСЕ тривалістю не більше 3 хвилин, записане учасником Конкурсу англійською на одну із запропонованих тем за вибором учасника.

10 учасників Конкурсу стають його переможцями та після підтвердження статусу здобувача освіти випускного класу/курсу технікуму, коледжу, училища, ліцею або закладу загальної середньої освіти отримують цінні подарунки від організаторів та решту бонусів.

                                                                                            Англійська мова – це крок уперед!

                                                                          Знати право – це бути захищеним від викликів сьогодення!

                                                              Вмикай свої амбіції та спрямуй їх у перспективне русло – ПЕРЕМАГАЙ у Конкурсі!