Діяльність Автошколи для осіб з інвалідністю ХНУВС під час робочої зустрічі обговорили її керівник Олександр Марунчак і представник ГО «Вашківецька Черемшина» м. Вашківці Чернівецької області Іван Шевчук. Йшлось про особливості проходження теоретичного і практичного курсу навчання для учасників бойових дій, що зазнали поранення. Іван Шевчук зазначив: «На території Вашковецької об’єднаної територіальної громади працює реабілітаційний центр для військовослужбовців. Сьогодні в ньому отримують допомогу з відновлення стану здоров’я наші захисники. Через поранення, які вони отримали під час бойових дій, більшість з них потребують перенавчання у керуванні автівкою». Представників громадської організації зацікавила діяльність Автошколи для осіб з інвалідністю і можливість подальшої співпраці. Під час зустрічі Іван Шевчук оглянув спеціалізовану аудиторію із тренажерами, автомобільний майданчик, де проходить практика з водіння, а також йому продемонстрували переобладнані автівки для осіб з інвалідністю.

Олександр Марунчак зазначив, що фахівці Автошколи ХНУВС завжди готові співпрацювати, щоб наші учасники бойових дій могли якомога швидше адаптуватися в суспільстві.

Проєкт «Автошколи для осіб з інвалідністю» реалізований МВС України в межах ініціативи Першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів».

Довідки за телефоном: +38 (067) 968-08-28.

Надіслати заявку для проходження навчання в «Автошколі для осіб з інвалідністю» ХНУВС можна електронною поштою: [email protected]

ВЗГ ХНУВС