У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся День відкритих дверей. Щойно потрапивши на територію навчального закладу, абітурієнтам, їх батькам та гостям була надана можливість отримати першу інформацію про університет. На відкритому майданчику були розміщені інформаційні стенди усіх факультетів університету, де містилася інформація про напрями підготовки та спеціальності, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу та багато іншого. Представники факультетів відповідали на численні запитання відвідувачів, які стосувалися вступу до університету, можливості навчатися на кафедрі військової підготовки та підготовчому відділенні. Роздавали буклети, газети «Служимо Закону», інформаційні листівки та іншу інформаційно-іміджеву продукцію. Абітурієнтів розмістили у трьох залах, між якими було налагоджено відеозв`язок.

У Дні відкритих дверей взяли участь представники управлінь кадрового забезпечення Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької, Полтавської, Сумської, Черкаської, Кіровоградської областей, представники вищих навчальних закладів, декани усіх факультетів та керівники підрозділів університету.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко. Він розповів про університет, про напрями його діяльності, пріоритети, яких у навчанні та вихованні молоді дотримується колектив.

Проректор університету підполковник поліції Михайло Бурдін поінформував присутніх щодо умов набору на навчання до університету у 2017 році та за якими спеціальностями готують в університеті фахівців.

Привітав з наступаючими новорічними та різдвяними святами усіх присутніх Генеральний консул Генерального консульства Республіки Польща в Україні Януш Яблонський.

Після офіційної частини на гостей університету чекали творчі колективи усіх факультетів навчального закладу. Вони представили костюмовані театралізовано-музичні композиції на тему новорічних свят – Дня Святого Миколая, Нового року, Різдва, використовуючи добре усім знайомі з дитинства біблейські образи та героїв українського фольклору.

По закінченні виступів гостям запропонували ознайомчу екскурсію університетом, під час якої вони відвідали кафедри вогневої, спеціальної фізичної підготовки, навчальний райвідділ поліції та криміналістичний полігон, навчально-тренувальний центр протидії кіберзлочинності та моніторингу кіберпростору, музей університету.

Завершився День відкритих дверей частуванням відвідувачів польовою кашею та гарячим чаєм.

 

ВЗГ ХНУВС