Працівники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи провели профорієнтаційні зустрічі з випускниками Тиврівського ліцею-інтернату поглибленої підготовки у галузі науки Тиврівського району Вінницької області та загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів смт Тиврів. Заходи відбулися за сприяння працівників сектору кадрового забезпечення відділу поліції № 2 ВРУП ГУНП у Вінницькій області.

Молодь ознайомили із ситуацією на ринку праці і можливостями кар’єрного зростання у професії поліцейського. Представники університету надали вичерпні відповіді на запитання учнів щодо порядку подання анкети кандидата на навчання, особливостей заповнення документів і формування особової справи.

Загалом у зустрічі взяли участь майже 100 випускників п’яти 11-х класів. Вони дізналися про специфіку і переваги навчання у ХНУВС, факультети і спеціальності вишу. Під час зустрічей старшокласники цікавились освітнім процесом і дозвіллям курсантів, перспективами майбутнього працевлаштування. Наприкінці заходів школярів запросили на онлайн-зустрічі, які вже традиційно, щосереди проводять представники університету.

ВЗГ ХНУВС