Працівники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи спільно з представниками факультетів №№1-4, Сумської філії, Кременчуцького льотного коледжу провели зустріч з учнівською молоддю всіх регіонів України щодо особливостей цьогорічного вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ за державним замовленням та за кошти фізичних та юридичних осіб. До заходу підключилося близько 600 майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків на понад 100 локаціях.

У заході взяли участь: помічник ректора Віктор Слиш і керівники підрозділів університету.

Про етапи формування особових справ майбутнім вступникам розповіла начальниця відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи, підполковник поліції Олена Чорноус.

Представниця відділу соціально-гуманітарної, виховної та профорієнтаційної роботи Кременчуцького льотного коледжу Руслана Бабіна ознайомила з особливостями вступу до коледжу у 2024 році за державним замовленням.

Помічник ректора Віктор Слиш розповів про роботу підготовчого відділення та Автошколи для осіб з інвалідністю ХНУВС у м. Кам’янець-Подільський. Він зазначив, що батьки школярів, які є учасниками бойових дій та отримали інвалідність, мають можливість пройти курс навчання на категорію «В» або підвищити рівень безпечного керування автомобілем в Автошколі університету.

Майбутні вступники отримали вичерпні відповіді на всі свої запитання, а також були запрошені на наступні зустрічі, які регулярно проводять працівники університету.

ВЗГ ХНУВС