Керівник Автошколи для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Марунчак провів робочу зустріч із заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Городоцької міської територіальної громади Хмельницького району Дмитром Варшавським.

Олександр Марунчак детально розповів про особливості навчання в Автошколі, основні принципи проведення теоретичних і практичних занять. Слухачі Автошколи вчаться керувати транспортним засобом категорії «В», а також мають можливість перекваліфікуватися, щоб керувати автомобілем із ручним керуванням. Під час зустрічі обговорювалися питання щодо навчання в Автошколі учасників бойових дій з інвалідністю, які проживають на території громади. Дмитро Варшавський зазначив, що під час засідання чергової сесії міської ради депутатам запропонують внести зміни до Програми соціально-економічного розвитку. До неї включать пункт щодо відшкодування коштів на навчання учасників бойових дій громади в Автошколі.

Представники університету спільно з працівниками громади розмістили у місцях масових відвідувань постери з переліком послуг, адресою і необхідними для вступу документами для мешканців Городоцької міської територіальної громади, до якої входить 46 населених пунктів.

ВЗГ ХНУВС