За сприяння відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи представники факультетів № 1 та № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ провели профорієнтаційну зустріч із випускниками закладів загальної середньої освіти м. Городок Хмельницької області.

На початку заходу курсанти виконали Державний Гімн України та разом із присутніми вшанували хвилиною мовчання пам’ять військових, що загинули, захищаючи Україну, а також мирних громадян, які стали жертвами російської агресії.

Заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 4 Юрій Онищенко, фахівчиня факультету № 1 Лілія Жиронкіна ознайомили молодь зі спеціальностями, за якими готують фахівців для підрозділів Національної поліції, розповіли про можливості для реалізації та всебічного розвитку курсантів і студентів у науковій, творчій і спортивній діяльності, про перспективи працевлаштування випускників поліцейського вишу.

Після ознайомлення з університетом перед молоддю виступив ансамбль барабанщиць парадного розрахунку, колектив художньої самодіяльності вишу виконав вокальні та хореографічні композиції.

Учасники наукового гуртка спеціальної фізичної підготовки продемонстрували старшокласникам тактику дій під час затримання правопорушника, а члени збірної команди ХНУВС – спортивні вміння із таїландського боксу.

У фоє опорного закладу Городоцького ліцею № 4 було розміщено стенди факультетів вишу, де містилася інформація про напрями підготовки та спеціальності, матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу та багато іншого. Представники факультетів відповідали на численні запитання молоді, що стосувалися вступу до університету. У заході взяли участь понад 100 учнів.

ВЗГ ХНУВС