Відділом рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи спільно з представниками факультетів №№1-4, Сумської філії, Кременчуцького льотного коледжу була проведена зустріч щодо особливостей вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році за державним замовленням та за кошти фізичних та юридичних осіб для учнівської молоді всіх регіонів України. До заходу підключилося близько 400 майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків на понад 100 локаціях.

У заході взяли участь: проректор університету, полковник поліції Олександр Музичук, помічник ректора Віктор Слиш, представники всіх курсантських підрозділів.

Учасники зустрічі отримали необхідну інформацію про особливості цьогорічної вступної кампанії та навчання в університеті, а також дізналися про роботу підготовчого відділення та Автошколи з підготовки водіїв транспортних засобів категорії «В» для осіб з інвалідністю.

Майбутні вступники отримали вичерпні відповіді на всі свої запитання, а також були запрошені на наступні зустрічі, які регулярно проводять працівники університету.

ВЗГ ХНУВС