Відділом рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи спільно з факультетом № 4 була організована та проведена онлайн-зустріч щодо особливостей вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році за державним замовленням та за кошти фізичних та юридичних осіб з учнівською молоддю із Донецької, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Кіровоградської та Харківської областей.

У заході взяли участь: проректор університету, полковник поліції Олександр Музичук, помічник ректора Віктор Слиш, начальниця відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Олена Чорноус, декан факультету № 4 Микола Марчук та його заступник Юрій Онищенко.

До заходу підключилося близько двох тисяч майбутніх абітурієнтів та їх батьків на 752 локаціях. Учасники зустрічі отримали інформацію щодо особливостей цьогорічної вступної кампанії та навчання в університеті, дізналися про роботу підготовчого відділення, а також Автошколи для осіб з інвалідністю з підготовки водіїв категорії «В». Про специфіку формування особових справ розповіли керівники секторів організації відбору управлінь кадрового забезпечення ГУНП у Хмельницькій та Кіровоградській областях.

Учасників було запрошено на наступні зустрічі, які регулярно проводять представники поліцейського вишу.

ВЗГ ХНУВС