Працівники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Харківського національного університету внутрішніх справ разом із поліцейськими міста Ямпіль Могилів-Подільського районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області провели профорієнтаційні зустрічі з майбутніми випускниками шкіл.

Про функціонування кадетського корпусу поліції та порядок формування особової справи розповіла старша інспекторка сектору кадрового забезпечення, капітан поліції Інна Делян-Гітлан. Інспекторка сектору дотримання прав людини, лейтенант поліції Ірина Байло запросила абітурієнтів на екскурсію до відділу поліції для ознайомлення з особливостями роботи поліцейських і дотриманням прав людини під час виконання службових обов’язків.

Представники вишу розповіли старшокласникам про переваги навчання в університеті, про особливості подання документів для вступу, гарантії працевлаштування після його закінчення. Школярі також переглянули презентаційний відеофільм про Харківський поліцейський виш. Майбутніх абітурієнтів запросили долучитися до онлайн-зустрічей, які постійно проводить керівництво університету.

ВЗГ ХНУВС