Проректор ХНУВС, полковник поліції Олександр Музичук і старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем досудового розслідування, підполковник поліції Іван Кріцак провели робочу зустріч із начальником ГУНП в Івано-Франківській області, полковником поліції Сергієм Безпальком і начальником управління кадрового забезпечення, підполковником поліції Андрієм Бондюком.

Вони обговорили питання щодо посилення профорієнтаційної роботи на території області, визначили форми співпраці з Департаментом освіти і науки військової державної адміністрації, закладами освіти міста та області. Було наголошено, що для молоді Прикарпаття однією з переваг навчання в університеті є його зручна локація у м. Кам'янець-Подільський та м. Вінниця. Представники університету також охарактеризували особливості вступної кампанії до ЗВО зі специфічними умовами навчання у 2024 році.

Начальник поліції Сергій Безпалько зазначив, що молодь Івано-Франківщини зацікавлена в отриманні якісної освіти саме у Харківському національному університеті внутрішніх справ, оскільки його випускники є конкурентоспроможними та показують високі результати професійної підготовки.

Наприкінці зустрічі Олександр Музичук наголосив на важливості залучення до профорієнтаційної роботи не лише працівників підрозділів кадрового забезпечення, а й поліцейських офіцерів громад, голів ОТГ, Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, представників усіх категорій освітніх закладів області та міста.

ВЗГ ХНУВС