Керівництвом Харківського національного університету внутрішніх справ проведено профорієнтаційну зустріч із майбутніми абітурієнтами та їх батьками з Волинської, Луганської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької та інших областей на тему «Особливості вступу і навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році». До онлайн-зустрічі приєдналося понад 500 локацій.

У заході взяли участь: проректор університету Олександр Музичук, помічник ректора Віктор Слиш, декани факультетів, представники приймальної комісії ХНУВС Марина Давидова, Олена Чорноус, а також працівники секторів організації відбору ГУНП у Рівненській області Тетяна Двигай та у Тернопільській області Віра Мотелюк.

Декан факультету № 1 Віталій Романюк презентував покроковий алгоритм дій абітурієнта під час вступу до Харківського поліцейського вишу. Майбутні вступники отримали вичерпну інформацію щодо особливостей вступу у 2024 році. Представники всіх факультетів розповіли про специфіку освітнього процесу за всіма спеціальностями.

Помічник ректора Віктор Слиш особливу увагу приділив перевагам отримання відомчої освіти саме у ХНУВС, а також ознайомив із роботою Автошколи для осіб з інвалідністю у м. Кам’янець-Подільський. Він зазначив, що батьки школярів, які є учасниками бойових дій та отримали інвалідність, мають можливість пройти курс навчання на категорію «В» або підвищити рівень безпечного керування автомобілем в Автошколі університету.

ВЗГ ХНУВС