У межах вступної кампанії факультетами № 4 та № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ у взаємодії з партнерами – Департаментом кіберполіції, Департаментом інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції України та Науковим парком «Наука та безпека» – у січні поточного року було проведено вебквест «КіберХНУВС» для випускників закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти України.

Вебквест проводився з метою виявлення обдарованих вступників, надання їм допомоги у виборі професії, залучення їх до навчання в закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських.

Завдання для вебквесту, пов’язані з криптографією, стеганографією, реверс-інжинірингом, OSINT, були розроблені викладачами та курсантами факультету.

За 10 призових місць змагалися 910 учасників: з України – 856 та із-за кордону – 54. Правильність виконання практичних завдань оцінили члени журі, які за результатами роботи склали рейтингову таблицю та визначили переможців.

З підсумковим протоколом можна ознайомитися за посиланням: https://univd.edu.ua/files/articles/163539/webquest_2024_protocol_winners.pdf.

Учасники вебквесту «КіберХНУВС», які посіли призові місця, отримали: повербанк, окуляри віртуальної реальності, навушники, карти пам'яті.

ВЗГ ХНУВС