Провідна фахівчиня відділення кадрового забезпечення Ганна Мітітєл та куратори груп Андрій Сядристий і Сергій Лук’яненко з метою національно-патріотичного виховання молоді організували та провели для курсантів першого курсу Сумської філії ХНУВС екскурсію Сумським обласним краєзнавчим музеєм.

Наукова співробітниця музею Олена Любива ознайомила курсантів із матеріалами виставки «За Соборну Україну», в якій представлені документи і фото з фондів музею та центральних архівних установ України. Вона також розповіла про історичні обставини та передумови бою під Крутами, продемонструвавши документи, в яких висвітлені спогади учасників тих подій.

Ці історичні дати набувають особливого значення сьогодні, коли територіальну цілісність нашої держави доводиться відстоювати зі зброєю в руках.

Директор Сумського обласного краєзнавчого музею, заслужений працівник культури України Владислав Терент’єв подякував представникам поліцейського вишу за виховання молоді, співпрацю та підтримку в організації музейних заходів, які нагадують події минулого.

Сумська філія ХНУВС