Начальницею відділу соціально-гуманітарної роботи капітаном поліції Оленою Сашуріною організовано зустріч з учнями випускних класів закладів загальної середньої освіти Павлоградської міської ради Дніпропетровської області за участі представників факультетів №№ 1-4 та помічника ректора Віктора Слиша. До заходу підключилися 11 ліцеїв.

Молодь ознайомили з основними умовами вступу до поліцейського вишу, надали інформацію про переваги навчання, про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців.

Учасники заходу дізналися про навчання у Кременчуцькому льотному коледжі ХНУВС. Завідувачка підготовчого відділення Оксана Малютіна розповіла про особливості освітнього процесу під час підготовки майбутніх вступників до складання НМТ. Віктор Слиш звернувся до батьків школярів, вчителів та адміністрації закладів освіти, у кого рідні чи близькі є учасниками бойових дій та отримали інвалідність. Він розповів їм про роботу Автошколи для осіб з інвалідністю ХНУВС у м. Кам’янець-Подільський, де вони мають можливість пройти курс навчання на категорію «В» або підвищити рівень безпечного керування автомобілем.

Приймальна комісія: +38 (067) 391-11-85.

Підготовче відділення: +38 (066) 687-95-79.

Автошкола для осіб з інвалідністю: +38 (067) 968-08-28.

ВЗГ ХНУВС