Кафедра цивільно-правових дисциплін факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ, який готує фахівців для підрозділів кіберполіції Національної поліції України, розпочинає новий інноваційний освітній курс Модуль Жана Монне «Цифрова трансформація прав: досвід ЄС» (DiTraRi_EU). Курс спрямований на вивчення досвіду правової політики ЄС у сфері цифрової трансформації та забезпечення дотримання прав людини в епоху цифрових технологій.

DiTraRi_EU складається зі 116 навчальних годин на навчальний рік, присвячених принципам, які визначають підхід ЄС до цифрової трансформації та забезпечення дотримання прав людини в епоху цифрових технологій, а також додаткові івенти (конференції, воркшопи, відкриті лекції тощо).

Реалізація курсу проходитиме в змішаному форматі (очно та дистанційно) із використанням платформ Zoom, GoogleMeet, а також Moodle, де можна ознайомитись із матеріалами лекційних чи семінарських занять. Для зручності комунікації між учасниками та викладачами буде створено робочу групу у Telegram, Telegram та Youtube каналах курсу. Більше інформації про події в межах курсу, команду проєкту, розклад курсу можна знайти на сторінці DiTraRi_EU на сайті факультету № 4 ХНУВС (https://www.univd.edu.ua/files/depart_document/oholoshennia_pro_pochatok_moduliu_23_24_rik.pdf).

Тривалість курсу – січень-червень 2024 року.

Після закінчення курсу його учасники отримають сертифікат українською та англійською мовами, що підтвердить отримані знання, уміння та навички в рамках неформальної освіти.

Заповніть, будь ласка, коротку гугл-форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1o3f61jpUXek-j4vhKVsEKyf6hTydwFBwUygZ28UL8rU/viewform?edit_requested=true.

ВЗГ ХНУВС