Представники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи ХНУВС за участі помічників ректора Віктора Слиша та Анатолія Клочка, представників факультетів провели онлайн-зустріч із випускниками закладів загальної середньої освіти Мереф'янської, Лозівської, Красноградської, Валківської, Зачепилівської, Великобурлуцької, Нововодолазької та інших громад Харківської області.

Під час зустрічі представники університету ознайомили молодь випускних класів з основними умовами вступу до поліцейського вишу, надали інформацію про переваги навчання, про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців. Особливу увагу було приділено умовам і порядку вступу на навчання за державним замовленням. До онлайн-зустрічі підключилися близько 180 локацій.

Учасники заходу дізналися про роботу підготовчого відділення, а також про Автошколу для осіб з інвалідністю ХНУВС у м. Кам’янець-Подільський. Віктор Слиш звернувся до батьків школярів, вчителів та адміністрації закладів освіти, у кого рідні чи близькі є учасниками бойових дій та отримали інвалідність. Він зазначив, що захисники та захисниці мають можливість пройти навчання та отримати посвідчення водія категорії «В» або підвищити рівень безпечного керування автомобілем.

Майбутні вступники отримали вичерпні відповіді на всі свої запитання, а також були запрошені на наступні зустрічі, які регулярно проводять працівники університету.

ВЗГ ХНУВС