Делегати заслухали звіт ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка. Він підбив підсумки діяльності закладу вищої освіти за минулий рік за основними напрямами: організація освітнього процесу, науково-дослідна робота, видавнича та міжнародна діяльність, взаємодія з громадськістю та ЗМІ, профорієнтаційна робота, матеріально-технічне забезпечення, питання кадрової політики, організації служби тощо. Валерій Васильович подякував колективу за сумлінну працю, добросовісну службу, відповідальне ставлення до виконання поставлених завдань, згуртовану командну роботу, зазначивши, що 2023 рік був непростим, але попереду теж ще багато викликів і завдань.

Делегати одноголосно схвалили звіт ректора, визнали роботу університету такою, що відповідає чинним нормативно-правовим вимогам; прийняли рішення спрямувати зусилля трудового колективу на подальше виконання стратегічних завдань університету.

На конференції виступив проректор полковник поліції Сергій Бортник. Він проінформував присутніх, що у межах міжнародної технічної допомоги щодо покращення збереження відпрацьованих джерел іонізованого випромінювання в Україні, що фінансується урядом США через Міністерство енергетики США, для закладів вищої освіти МВС України було надано 11 аудиторій для їх використання у освітньому процесі. Ці аудиторії буде розподілено між закладами вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що належать до сфери управління МВС України.

У роботі конференції взяли участь делегати – представники всіх структурних підрозділів університету в офлайн режимі та дистанційно.

ВЗГ ХНУВС