Команда здобувачів вищої освіти «Defenders» Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, до складу якої увійшли представники студентсько-курсантського Парламенту Вікторія Ярова, Валерія Кочура, Ангеліна Правдюк, Діана Бойко та Віталій Політов, взяла участь у тренінговому таборі Bootcamp у межах програми UPSHIFT в Сумській області.

Програма UPSHIFT – глобальна ініціатива Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах світу, що дозволяє молоді створити власні проєкти, отримати менторську підтримку та ресурси для їх реалізації.

Протягом 4-денного тренінгу команда «Defenders» опанувала корисні навички та отримала чудовий досвід щодо створення та втілення власного проєкту. Учасники тренінгу разом із експерткою Bootcamp начальницею відділу молодіжної політики Сумської міської ради Тетяною Сенчищевою ділилися своїми думками, ідеями та обговорювали цікаві молодіжні ініціативи.

Програма UPSHIFT реалізується громадською організацією «Нова Полтава» в межах програми «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях» у партнерстві з громадською організацією «Центр Євроініціатив» за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Уряду Японії.

Сумська філія ХНУВС