В Автошколі для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ продовжують роботу курси підготовки водіїв транспортних засобів категорії «В».

Проєкт «Автошкола для осіб з інвалідністю», що реалізується МВС України в межах ініціативи Першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів», дає рівні можливості для кожного та кожної. Саме так висловлюють свою думку слухачі та випускники Автошколи, які, пройшовши підготовку та продемонструвавши гідний рівень знань і вмінь, у сервісних центрах ГСЦ МВС склали іспит на отримання водійського посвідчення. Вони запевняють, що в Автошколі ХНУВС створені всі умови для навчання, які необхідні для людей з інвалідністю. Схвалюють роботу Автошколи й представники громадських організацій, які допомагають учасникам бойових дій адаптуватися до сьогоднішніх реалій.

Запрошуємо до Автошколи ХНУВС захисників і захисниць України, тих, хто в результаті поранення отримав порушення опорно-рухового апарату, а також інших бажаючих пройти теоретичні та практичні навчання.

Надіслати заявку можна електронною поштою: [email protected].

Заняття проходять за адресою: Хмельницька область, м. Кам'янець-Подільський, вул. Лесі Українки, 14-а.

Довідки за телефоном: +38 (067) 968-08-28

ВЗГ ХНУВС