Представники Харківського національного університету внутрішніх справ – перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець, завідувач кафедри педагогіки та психології Олена Федоренко, завідувач кафедри соціології та психології Олена Євдокімова, професор кафедри педагогіки та психології Наталя Мілорадова, доцент кафедри  соціології та психології Наталя Греса, магістри-психологи факультету № 6 – взяли участь у презентації соціальної кампанії з ратифікації та імплементації Конвенції Ради Європи із запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству.

Захід був організований за ініціативи Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації спільно з ГО «Ла Страда – Україна» під патронатом голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної.

У рамках заходу відбулася презентація відеороликів «Я – сильний. Я – проти насильства!», в яких виступили чоловіки: українські та міжнародні державні діячі, військові та поліцейські, підкреслюючи неприпустимість застосування сили для вирішення сімейних конфліктів.

 

ВЗГ ХНУВС