Шановні працівники, курсанти, студенти, слухачі магістратури, ад’юнктури та аспірантури, ветерани!

Вітаю вас із Різдвом Христовим та Новим роком!

Бажаю міцного здоров’я, щастя, любові, натхнення, Перемоги над ворогом і миру нашій рідній Україні!

Другий рік поспіль триває страшна війна. Щодня наші захисники ціною свого життя і здоров’я дають гідну відсіч ворогу. Серед них багато й працівників нашого університету, випускників – колишніх курсантів і студентів, – які у складі Збройних Сил України, об’єднаної штурмової бригади «Лють» відстоюють свободу і територіальну цілісність України. Вони є прикладом мужності, незламності та героїзму.

Шановні колеги, щиро вдячний кожному з вас, хто в умовах воєнного стану несе службу, працює, займається волонтерством, надаючи допомогу тим, хто її потребує. Навіть під час тимчасової передислокації наш університет продовжує розвиватися, забезпечує якісний освітній процес, покращує матеріально-технічну базу. Усе це завдяки вашій відданій службі, невтомній праці, наполегливості, професіоналізму та вірі у світле майбутнє України. Наша велика університетська родина з нетерпінням чекає на повернення у мирне Місто-герой Харків. Упевнений, так і буде! Ми вже сьогодні докладаємо всіх зусиль для відбудови пошкоджених внаслідок ракетно-бомбових ударів корпусів університету, його території, щоб знову зібратись на великому плацу, де, як завжди, майорітимуть Прапор України та університетський стяг з викарбуваними на ньому словами «Знання. Закон. Честь». Попереду у нас багато планів і завдань, звершень і перемог, які поповнять літопис нашого університету новими яскравими сторінками.

Бажаю, щоб Різдво Христове та Новий рік подарували вам силу і натхнення, здійснення найзаповітніших мрій і задумів. Нехай Господь Бог оберігає вас і ваші родини, наших захисників і захисниць, їх сім’ї і друзів!

Хороших свят!

Ректор ХНУВС
Валерій СОКУРЕНКО