Керівництвом факультету № 6 ХНУВС проведена онлайн-зустріч зі здобувачами вищої освіти випускних курсів магістратури денної та заочної форм навчання за спеціальністю «Кібербезпека та захист інформації». У зустрічі, що була присвячена питанням підготовки до Державної атестації та захисту кваліфікаційних робіт, взяли участь декан факультету № 6 Оксана Брусакова, заступник декана Сергій Загородній, методисти курсів, завідувач кафедри кібербезпеки та DATA-технологій факультету № 6 Юрій Гнусов та наукові керівники кваліфікаційних робіт цієї ж кафедри.

Під час зустрічі Оксана Брусакова звернула особливу увагу на старанному опануванні здобувачами вищої освіти навчальної програми підготовки магістрів та успішному захисті ними випускної кваліфікаційної роботи. Також були роз’яснені умови допуску здобувачів до атестації та плани щодо її проведення.

Сергій Загородній поінформував про особливості Державної атестації 2023/2024 навчального року. Він наголосив на необхідності якісної підготовки матеріалів кваліфікаційних робіт й виконанні умов договору про надання освітніх послуг. Також заступник декана акцентував увагу на безпеці кожного здобувача вищої освіти та необхідності комунікацій з методистами курсів, дипломними керівниками та керівництвом факультету.

Завідувач кафедри кібербезпеки та DATA-технологій Юрій Гнусов звернув увагу здобувачів на дотримання принципів академічної доброчесності та своєчасність подання матеріалів кваліфікаційних робіт на рецензування.

Представники екзаменаційної комісії № 11 надали вичерпні відповіді на запитання випускників магістратури.

ВЗГ ХНУВС