Психологиня відділення кадрового забезпечення Сумської філії ХНУВС Ганна Ярова взяла участь у зустрічі фахівців психологічних служб системи МВС.

З метою реалізації проєкту «Пункт психологічних практик» співробітники Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Управління поліції охорони, Державної прикордонної служби в Сумській області об’єднали свої зусилля задля комплексної та системної взаємодії, а також дієвої співпраці.

Під час зустрічі психологи акцентували увагу на формуванні звички піклуватися про ментальне здоровʼя та важливість його збереження, підвищення комунікативної компетентності суспільства, соціально-психологічної адаптації та зменшення рівня стигматизації щодо надання психологічних послуг серед працівників системи МВС та членів їх родин.

Присутні також обговорили можливість надання допомоги населенню у збереженні позитивних емоцій та психологічного здоров’я під час війни.

Загалом ініціатива проєкту орієнтована на відновлення ментального здоров’я та навчання дієвим практикам, які не тільки допомагають боротись зі стресом, а й значно покращують самопочуття.

Сумська філія ХНУВС