Представники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Харківського національного університету внутрішніх справ разом із помічником ректора Віктором Слишем провели профорієнтаційні зустрічі з майбутніми випускними в ліцеях міста Бердичів Житомирської області.

Під час спілкування ліцеїсти ставили запитання щодо спеціальностей, які можна отримати за бюджетною формою навчання, діяльності підготовчого відділення факультету № 6, навчання на якому дає можливість покращити рівень знань для успішного складання у 2024 році національного мультипредметного тесту. Старшокласники переглянули відеоролики про спеціальності та факультети університету, отримали інформаційну поліграфічну продукцію. Ліцеїстам надали відповіді на запитання щодо вимог до стану здоров’я, нормативів із фізичної підготовленості тощо.

Начальниця відділу рекрутингу Олена Чорноус ознайомила учасників зустрічі з порядком подачі онлайн-анкети кандидата на навчання на порталі https://osvita.np.gov.ua/, надала допомогу потенційним вступникам у її заповненні. Провідний фахівець Ігор Овчаренко розповів про особливості вступної кампанії та запросив молодь долучатися до онлайн-зустрічей, які постійно проводить університет для майбутніх вступників 2024 року.

ВЗГ ХНУВС