В Автошколі для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ продовжують роботу курси підготовки водіїв транспортних засобів категорії «В». Вони включають 64 години теоретичної підготовки та 40 годин практичного керування транспортним засобом.

Заняття проходять на автомайданчику, де під керівництвом інструктора-водія слухачі виконують вправи з водіння – рух з місця та зупинку, змійку переднім і заднім ходом, розвороти, паркування тощо. Згодом набувають навичок руху містом: зміна смуги руху, випередження авто, правильна траєкторія повороту праворуч і ліворуч та багато іншого. Пройшовши практику та продемонструвавши гідний рівень знань і вмінь, у сервісних центрах ГСЦ МВС складається іспит на отримання водійського посвідчення.

Навчання в Автошколі ХНУВС тривають постійно. Запрошуємо осіб з інвалідністю, які бажають вперше отримати посвідчення на право керування транспортним засобом категорії «В», або, маючи посвідчення, потребують перенавчання та підвищення рівня безпечного керування автомобілем.

Довідки за телефоном: +38 (067) 968-08-28.

Надіслати заявку для проходження навчання в Автошколі для осіб з інвалідністю ХНУВС можна електронною поштою: [email protected].

ВЗГ ХНУВС