Представники Харківського національного університету внутрішніх справ відзначені та нагороджені сертифікатами за успішне проходження навчальних модулів на освітній онлайн-платформі CEPOL в межах проєкту TOPCOP (Співпраця країн Східного партнерства в боротьбі з організованою злочинністю), організованих Агентством Європейського Союзу з підготовки правоохоронних органів за сприяння Консультативної місії Європейського Союзу в Україні.

Церемонія нагородження учасників тренінгів відбулась онлайн за участі представників Департаменту освіти, науки та спорту МВС України і представників інших закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання. Сертифікатами за успішне проходження навчальних модулів на освітній онлайн-платформі CEPOL в межах проєкту TOPCOP від Харківського національного університету внутрішніх справ відзначені – Віталій Романюк, Олена Устименко, Олексій Салманов, Олександр Манжай, Оксана Пчеліна, Костянтин Бугайчук, Анна Циркулєнко, Юлія Самойлова.

Захід відкрила спеціалістка із питань тренінгів Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Олександра Мазур. Представники КМЄС в Україні та Агентства Європейського Союзу з підготовки правоохоронних органів подякували учасникам за активну участь в онлайн-заходах, зокрема в заходах у межах проєкту TOPCOP, а також підкреслили важливість співпраці України та ЄС. Старший проєктний спеціаліст із дистанційного навчання CEPOL Крістос Константінідіс зазначив, що онлайн-платформа LEEd CEPOL і надалі продовжуватиме розвиватися та поповнюватися курсами, перекладеними українською мовою.

Заступник начальника управління науки та інновацій Департаменту освіти, науки та спорту Міністерства внутрішніх справ України Едуард Кісілюк наголосив на важливості співпраці між МВС України, Консультативною місією Європейського Союзу в Україні та Агентством Європейського Союзу з підготовки правоохоронних органів, що сприяє використанню закордонного досвіду в освітньому процесі та практичній роботі поліції, зокрема під час дії правового режиму воєнного стану.

Науковий, науково-педагогічний та перемінний склад Харківського національного університету внутрішніх справ запрошують долучитись до освітньої платформи TOPCOP від CEPOL для проходження навчальних модулів з різних аспектів боротьби зі злочинністю та інших актуальних питань правової сфери. За детальною інформацією необхідно звернутися до відділу міжнародного співробітництва ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС