З метою проведення профорієнтаційної роботи декан факультету № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ Геннадій Звірянський відвідав загальноосвітні школи №№ 1, 2 та 5 міста Монастирище Черкаської області. У заходах взяв участь старший інспектор сектору кадрового забезпечення Уманського районного управління поліції ГУНП у Черкаській області Юрій Іщук. Вони розповіли старшокласникам про спеціальності, за якими готують фахівців для підрозділів Національної поліції України у Харківському поліцейському виші, переваги навчання та перспективи розвитку професії поліцейського.

Школярі дізналися про особливості вступної кампанії у 2024 році та про те, що кандидати, які бажають навчатися у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських за кошти державного бюджету (курсанти), повинні обов’язково заповнити анкету на сайті https://osvita.np.gov.ua/.

Під час профорієнтаційних зустрічей юнаки і дівчата отримали змістовні відповіді на всі запитання, зокрема щодо умов навчання в університеті у воєнний та післявоєнний період.

ВЗГ ХНУВС