Інспектор відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України лейтенант поліції Михайло Гайдамака та старша викладачка кафедри трудового та господарського права факультету № 2 Тамара Яценко провели для курсантів четвертого курсу факультету № 1 бінарне заняття за темою «Створення суб’єктів господарювання та порядок їх державної реєстрації».

Михайло Гайдамака поділився з курсантами досвідом практичної роботи та особливостями роботи з документами. Він зазначив, що однією зі складових іміджу правоохоронців є юридично-технічна грамотність, тобто вміння правильно, точно та аргументовано складати та оформлювати процесуальні документи, дотримуючись встановлених законодавцем вимог. Звернув увагу на особливості спілкування з громадянами під час виконання функціональних обов'язків, навів цікаві та корисні приклади зі своєї практики. Кіберполіцейський закликав курсантів вчитися аналізувати правозастосовні помилки, володіти методами їх усунення та поглиблювати знання, уміння і практичні навички щодо складання юридичних документів.

Інформація була цікавою, інформативною й викликала активне обговорення серед курсантів. Наприкінці заняття курсанти отримали на свої запитання вичерпні відповіді та практичні поради, які стануть у нагоді майбутнім випускникам під час їх подальшої професійної діяльності.

ВЗГ ХНУВС