У Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М. В. Лисенка відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та дипломантів XVІII Обласного конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена», серед яких були і представники Харківського національного університету внутрішніх справ.

Відкриваючи урочисту церемонію нагородження, голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична привітала переможців конкурсу та побажала їм нових професійних здобутків: «Ми бачимо нові орієнтири розвитку вищої школи, ми знаємо, як досягти успіху. І головне – ми разом з вами готові це зробити. Реформи, що були ініційовані Президентом України Петром Порошенком та підтримані академічною спільнотою, відкривають шлях до зростання сучасної моделі розвитку університетів та науки Харківщини. І для нашого регіону – це нові можливості». Голова ХОДА також зазначила, що вищою школою Харківщини може пишатися вся Україна.

Представники ХНУВС були відзначені у таких номінаціях:

«Декан факультету» – декан факультету № 6, доктор юридичних наук, доцент Олег Синєгубов;

«Викладач гуманітарних дисциплін» – професор кафедри педагогіки та психології факультету № 3, кандидат психологічних наук, доцент Наталя Мілорадова;

«Шляхетний приклад служіння українському народові» – доцент кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4, кандидат юридичних наук, доцент Олександр Бакумов.

Участь у заході взяли ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко, проректори, декани факультетів, науково-педагогічні працівники, провідні вчені, ад’юнкти, курсанти, студенти, а також представники інших вишів.

Присутніх також привітали кращі творчі колективи вищих навчальних закладів Харківщини – лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів та фестивалів.

ВЗГ ХНУВС